december 11 / 2017

8 dejstev o digitalnem marketingu v Sloveniji [INFOGRAFIKA]

Napisal/a: Matic Ganc

Kategorije: Digitalna strategija | 1 min za branje zapisa

Poznate digitalno okolje v Sloveniji? Ali so Slovenci vešči digitalnih veščin? Menite, da je digitalna ekonomija v Sloveniji dobro razvita? V nadaljevanju vam v infografiki predstavljamo 8 dejstev o digitalnem marketingu v Sloveniji.

Statistični urad Republike Slovenije je leta 2016 objavil publikacijo z naslovom "E-veščine in digitalna ekonomija" (publikacija je dostopna na tej povezavi), kjer so predstavili razvoj informacijske družbe v Sloveniji. Izsledki v publikaciji so izjemno uporabni, zato smo samo za vas izbrali ključne podatke in jih navedli v infografiki.

Prenesite si priročnik, ki vas bo vodil do oblikovanja vaše digitalne strategije.

 

Informacijska družba v Sloveniji se razvija v pravem pomenu besede, zato morajo biti sodobna podjetja pripravljena na implementacijo učinkovite digitalne strategije. Podjetje, ki sprememb ne bo sprejelo, bodo prehiteli konkurenti. V nadaljevanju preverite 8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji ter nekaj hitrih napotkov za vašo digitalno strategijo!

BLOG-8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji - INFOGRAFIKA 1.png

 

Mobile-first

Mobile-first je mantra sodobne digitalne ekonomije, ki jo narekujejo vodilna podjetja v digitalnem svetu. Kako pa Slovenci sledimo mobile-first gibanju?

BLOG-8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji - INFOGRAFIKA 2.png

 

Kako je z vašo digitalno strategijo?

E-trgovanje se iz leta v leto povečuje, zato boste v nadaljevanju našli nekaj hitrih nasvetov za vašo digitalno strategijo.

BLOG-8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji - INFOGRAFIKA 3.png

 

Če želite izvedeti več o digitalnem marketingu in kako lahko izdelate resnično učinkovito digitalno marketinško strategijo, si oglejte Enostaven vodič do digitalne strategije v letu 2017.

V 7 korakih do učinkovite digitalne strategije!

Vedno sveže iz marketinga

Blog agencije KRAFT&WERK

je mesto, kjer naši strokovnjaki razmišljajo na glas. Izbirate lahko med kvalitetnimi in zanimivimi vsebinami iz sveta digitalnega marketinga ter marketinga nasploh, ki vam bodo olajšale poklicno in zasebno pot. Obravnavamo tematike kot so inbound marketing, digitalna strategija, družbena omrežja, oblikovanje in še mnogo drugih.

Želimo vam prijetno branje in da boste našli to kar ste iskali!

Najbolj brano na marketinškem blogu

Prijavite se na KRAFT&WERK novice