Digitalna strategija | 2 min branja

8 dejstev o digitalnem marketingu v Sloveniji [INFOGRAFIKA]

Matic Ganc
Napisal/a: Matic Ganc
8 dejstev o digitalnem marketingu v Sloveniji [INFOGRAFIKA] - Kraft&WerK

Poznate digitalno okolje v Sloveniji? Ali so Slovenci vešči digitalnih veščin? Menite, da je digitalna ekonomija v Sloveniji dobro razvita? V nadaljevanju vam v infografiki predstavljamo 8 dejstev o digitalnem marketingu v Sloveniji.

 

Statistični urad Republike Slovenije je leta 2016 objavil publikacijo z naslovom "E-veščine in digitalna ekonomija" (publikacija je dostopna na tej povezavi), kjer so predstavili razvoj informacijske družbe v Sloveniji. Izsledki v publikaciji so izjemno uporabni, zato smo samo za vas izbrali ključne podatke in jih navedli v infografiki.

Prenesite si priročnik, ki vas bo vodil do oblikovanja vaše digitalne strategije.

 

Informacijska družba v Sloveniji se razvija v pravem pomenu besede, zato morajo biti sodobna podjetja pripravljena na implementacijo učinkovite digitalne strategije. Podjetje, ki sprememb ne bo sprejelo, bodo prehiteli konkurenti. V nadaljevanju preverite 8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji ter nekaj hitrih napotkov za vašo digitalno strategijo!

BLOG-8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji - INFOGRAFIKA 1.png

 

Mobile-first

Mobile-first je mantra sodobne digitalne ekonomije, ki jo narekujejo vodilna podjetja v digitalnem svetu. Kako pa Slovenci sledimo mobile-first gibanju?

BLOG-8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji - INFOGRAFIKA 2.png

 

Kako je z vašo digitalno strategijo?

E-trgovanje se iz leta v leto povečuje, zato boste v nadaljevanju našli nekaj hitrih nasvetov za vašo digitalno strategijo.

BLOG-8 dejstev o digitalnih veščinah in ekonomiji v Sloveniji - INFOGRAFIKA 3.png

 

Če želite izvedeti več o digitalnem marketingu in kako lahko izdelate resnično učinkovito digitalno marketinško strategijo, si oglejte Enostaven vodič do digitalne strategije v letu 2017.

V 7 korakih do učinkovite digitalne strategije!