Družbena omrežja | 2 min branja

Seznam praznikov in svetovnih dni v 2018 za upravljalce družbenih omrežij

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar
Seznam praznikov in svetovnih dni v 2018 za upravljalce družbenih omrežij - Kraft&WerK

Družbena omrežja so v naših življenjih iz dneva v dan bolj pomembna. Za podjetja, blogerje in ostale deležnike spleta pa postajajo najpomembnejši kanali komuniciranja s ciljnimi skupinami. Vsi, ki ste kadarkoli aktivno sodelovali pri vodenju družbenega omrežja ali spletne strani pa veste, da pripravljati dan za dnem nove in nove objave, hkrati pa ostati izviren in v toku s trenutnim dogajanjem ni lahka naloga?

Dragi upravljalci družbenih omrežij, Community managerji - za vas smo pripravili odličen pripomoček, ki vam bo v izjemno pomoč pri pripravi in iskanju domislic za objave na družbenih omrežjih.

Pred vami je preprost, a dodelan seznam vseh pomembnejših praznikov in svetovnih dni v letu 2018!

Seznam-praznikov-2018

Ali pri pripravi vsebin za družbena omrežja upoštevate še kakšen praznik ali svetovni dan, ki ga na našem seznamu ni? Oglasite se nam v komentar ali nam pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca!

Za vas smo pripravili tudi brezplačno predlogo, ki vam bo omogočila hitro in kvalitetno pripravo naslovnih slik za vaš profil na družbenih omrežjih Facebook, Twitter, Youtube, Google+ in LinkedIn. Prenesite jo tukaj. >> 

New Call-to-action