16 Googlovih marketinških orodij, ki bi jih morali začeti uporabljati

Matic Ganc
Napisal/a: Matic Ganc

Kategorije: Digitalna strategija | 10 min za branje zapisa

Morda ste že slišali za to majhno stvar imenovano Google. Prav tako veste, kje se na dan opravi 3,5 milijarde informativnih iskanj. Vendar je Google več kot le iskalnik. Pravzaprav obstaja še veliko število Googlovih poslovnih orodij, ki so lahko zelo dragocene, če ste zaposleni v marketingu. Zato smo se odločili zaokrožiti seznam najpomembnejših Googlovih marketinških orodij, ki so vam na voljo. Tako se boste lahko prepričali, da vaše podjetje v celoti izkorišča vse kar brezplačno ponuja podjetje Google.

Preberi več

Kako vključiti tematiko pomladi v vašo marketinško strategijo?

Matic Ganc
Napisal/a: Matic Ganc

Kategorije: Digitalna strategija | 2 min za branje zapisa

Pomlad povezujemo vedno z novim začetkom in rastjo. Ne glede na vaš izdelek ali storitev, so to vedno dobre teme za uporabo v vaši marketinški strategiji. Z njimi lahko dodatno opozorite svoje kupce na vse kar vaše podjetje ponuja in tako osvežite zanimanje za vašo dejavnost.

Preberite kako lahko izkoristite moč pomladi v vaši marketinški strategiji.

Preberi več

Ali pisanje bloga v letu 2018 še vedno deluje?

Matic Ganc
Napisal/a: Matic Ganc

Kategorije: Inbound marketing, Digitalna strategija, Vsebinski marketing | 3 min za branje zapisa

Četrto leto zapored so v podjetju Orbit Media Studios izvedli raziskavo več kot 1000 poslovnih blogov, da bi ugotovili kakšni so trendi in statistike bloganja. V nekaterih primerih je raziskava blogov odkrila manjši zastoj v razvoju bloganja, v drugih pa kaže na nekaj pomembnih sprememb in trendov, ki so razvidni iz štririh zaporednih letnih raziskav te marketinške taktike

Preberi več

8 dejstev o digitalnem marketingu v Sloveniji [INFOGRAFIKA]

Matic Ganc
Napisal/a: Matic Ganc

Kategorije: Digitalna strategija | 1 min za branje zapisa

Poznate digitalno okolje v Sloveniji? Ali so Slovenci vešči digitalnih veščin? Menite, da je digitalna ekonomija v Sloveniji dobro razvita? V nadaljevanju vam v infografiki predstavljamo 8 dejstev o digitalnem marketingu v Sloveniji.

Preberi več

V 7 korakih do pravilne prenove spletne strani - 1/7: strategija

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar

Kategorije: Digitalna strategija, Spletna stran | 2 min za branje zapisa

Prenove spletne strani se vedno lotevamo s ciljem, da bi nam le-to v končnici prineslo več. Da bi se izognili razočaranju z rezultati nove spletne strani, se moramo prenove lotiti z jasno strategijo, vizijo ter cilji – bolje kot bomo le-te opredelili že na začetku, boljše rezultate bomo dosegli z novim spletnim mestom.

Preberi več

7 korakov do učinkovite digitalne marketinške strategije

Damijan Vešligaj
Napisal/a: Damijan Vešligaj

Kategorije: Digitalna strategija | 10 min za branje zapisa

Digitalna strategija je vrsta aktivnosti, ki vam z uporabo spletnega marketinga pomagajo doseči zastavljene cilje. Morda zveni izraz "strategija" zapleteno, a ustvariti učinkovito digitalno strategijo ni nujno zahtevno.

Preberi več

Vedno sveže iz marketinga

Blog agencije KRAFT&WERK

je mesto, kjer naši strokovnjaki razmišljajo na glas. Izbirate lahko med kvalitetnimi in zanimivimi vsebinami iz sveta digitalnega marketinga ter marketinga nasploh, ki vam bodo olajšale poklicno in zasebno pot. Obravnavamo tematike kot so inbound marketing, digitalna strategija, družbena omrežja, oblikovanje in še mnogo drugih.

Želimo vam prijetno branje in da boste našli to kar ste iskali!

Najbolj brano na marketinškem blogu

Prijavite se na KRAFT&WERK novice