Optimizacija za iskalnike: slovarček ključnih SEO izrazov

Matic Ganc
Napisal/a: Matic Ganc

Kategorije: SEO | 4 min za branje zapisa


Prepričani smo, da je slovarček ključnih SEO izrazov dobrodošla pomoč za nove člane SEO skupnosti, pa tudi za tiste, prekaljene mačke. Ne dvomimo, da bodo nastala nesoglasja o nekaterih opredelitvah ključnih izrazov, saj je področje optimizacije za spletne iskalnike fluidno in pogosto sledi različnim smernicam. 

Preberi več

Optimizacija spletnih strani - SEO: kako optimizirati vašo spletno stran?

Damijan Vešligaj
Napisal/a: Damijan Vešligaj

Kategorije: SEO | 6 min za branje zapisa

Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike ali SEO je metoda digitalnega marketinga, s katero "brezplačno", "organsko", "vsebinsko" ali "naravno", pridobivamo promet na spletno stran. V tem članku bomo pokrili osnove SEO optimizacije in spoznali boste kako optimizirati spletno stran. Izvedeli boste kako izbrati prave ključne besede in kako zagotoviti, da bodo spletni iskalniki razumeli vsebino strani ter pričeli izpisovati vašo spletno stran čim višje v rezultatih iskanja potencialnih obiskovalcev. 

Preberi več

V 7 korakih do pravilne prenove spletne strani!

Damijan Vešligaj
Napisal/a: Damijan Vešligaj

Kategorije: SEO, Spletna stran | 6 min za branje zapisa

Pri prenovi spletne strani ne gre samo za novi izgled. Gre za rešitev "vse v enem", ki mora obiskovalcem vaše spletne strani ponuditi točno to, kar potrebujejo. Spletno stran si predstavljajte kot vašo "digitalno trgovino", kjer obiskovalci vstopijo, se razgledajo, iščejo odgovore, ki jih potrebujejo, vas spoznajo in na koncu kupijo vaš produkt ali storitev kot rešitev svojih izzivov, če jih le prepričate. 

Preberi več

V 7 korakih do pravilne prenove spletne strani - 5/7: optimizacija

Damijan Vešligaj
Napisal/a: Damijan Vešligaj

Kategorije: SEO, Spletna stran | 3 min za branje zapisa

Pred optimizacijo vaše spletne strani je pomembno, da spletno stran izdelate ter jo testirate. Optimizacija za spletne iskalnike (v nadaljevanju SEO) ni namenjena zgolj hitremu reševanju težav pri razvrstitvi vaše spletne strani v spletnem iskalniku. Dober SEO pomeni spremembo vaše strategije z dobrimi in uspešnimi praksami. Vzdrževanje vaše spletne strani pa je temelj dobre optimiziranosti.

Preberi več

Vedno sveže iz marketinga

Blog agencije KRAFT&WERK

je mesto, kjer naši strokovnjaki razmišljajo na glas. Izbirate lahko med kvalitetnimi in zanimivimi vsebinami iz sveta digitalnega marketinga ter marketinga nasploh, ki vam bodo olajšale poklicno in zasebno pot. Obravnavamo tematike kot so inbound marketing, digitalna strategija, družbena omrežja, oblikovanje in še mnogo drugih.

Želimo vam prijetno branje in da boste našli to kar ste iskali!

Najbolj brano na marketinškem blogu

Prijavite se na KRAFT&WERK novice