10 najpomembnejših Instagram posodobitev v letu 2018!

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar

Kategorije: Družbena omrežja | 9 min za branje zapisa

Se tudi vam zdi, da Instagram vsakih nekaj tednov doda novo funkcijo ali posodobitev? Instagram je zadnjih nekaj mesecev pospešeno delal na posodobitvah platforme, z mesta primarnega družbenega omrežja pa z mnogimi posodobitvami počasi izriva Facebook. Pa ste prepričani, da ste na tekočem z vsemi posodobitvami in novimi funkcijami, ki jih lahko uporabljate pri udejstvovanju vašega podjetja na Instagramu?

Preberi več

Kako pravilno in uspešno uporabljati Instagram Stories?

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar

Kategorije: Družbena omrežja | 7 min za branje zapisa

V lanskem letu je Instagram ponudil svojim uporabnikom novo funkcionalnost za katero ste verjetno že slišali. To so Instagram Stories oziroma Instagram zgodbe. Če spadate med aktivne uporabnike platforme Instagram, vam bo ta članek v pomoč, da svoje aktivnosti še nadgradite. Če pa te novosti še ne poznate, boste v nadaljevanju našli odgovore na vsa vaša vprašanja v zvezi z uporabo te nove Instagram funkcionalnosti. 

Preberi več

Ključnik ali Hashtag: kako jih uporabljati in zakaj?

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar

Kategorije: Družbena omrežja | 10 min za branje zapisa

Če uporabljate družbena omrežja, predvsem Facebook, Twitter in Instagram, ste se zagotovo že srečali s kombinacijo simbola in besede, imenovane ključnik ali hashtag. Saj veste - gre za tisto besedo, kjer uporabljamo "lojtrico" (#), nato pa ji dodamo besedo ali besedno zvezo. Njegova uporaba je izjemno praktična, saj olajša iskanje in povezovanje s širšo javnostjo na različnih platformah komuniciranja, ne le s prijatelji, oboževalci in sledilci. S tem, ko uporabljamo ključnike, dajemo sebi ali svojemu podjetju priložnost, da nas spozna širša množica.  

Preberi več

Seznam praznikov in svetovnih dni v 2018 za upravljalce družbenih omrežij

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar

Kategorije: Družbena omrežja | 1 min za branje zapisa

 

Družbena omrežja so v naših življenjih iz dneva v dan bolj pomembna. Za podjetja, blogerje in ostale deležnike spleta pa postajajo najpomebnejši kanali komuniciranja s ciljnimi skupinami. Vsi, ki ste kadarkoli aktivno sodelovali pri vodenju družbenega omrežja ali spletne strani pa veste, da pripravljati dan za dnem nove in nove objave, hkrati pa ostati izviren in v toku s trenutnim dogajanjem ni lahka naloga?

Preberi več

Hiter plonkec dimenzij naslovnih slik družbenih omrežij v letu 2018

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar

Kategorije: Družbena omrežja | 3 min za branje zapisa

Profil na družbenem omrežju brez naslovne slike lahko primerjamo z blog zapisom brez "header" slike. Njen namen je pritegniti pozornost obiskovalcev ter podajati oz. podpirati želeno sporočilo vaše vsebine. Tako vaš profil kot blog zapis bi lahko "preživela" tudi brez pripadajočega vizuala, vendar pa je naslovna slika "češnja na torti" objavljenih vsebin. 

Preberi več

Popolni vodič po dimenzijah družbenih omrežij v letu 2018

Eva Roškar
Napisal/a: Eva Roškar

Kategorije: Družbena omrežja | 2 min za branje zapisa

Uporaba družbenih omrežij je izjemno razširjena, prisotnost vašega podjetja na družbenih platformah pa ni več vprašanje, temveč nuja. Urejevanje vaših poslovnih družbenih profilov zahteva kar nekaj čas in resursov. Ste se tudi vi zalotili, da v Google neprestano vpisujete iskalne nize za pravilne (in vsako leto posodobljene) dimenzije za družbena omrežja? Če ste na vprašanje odgovorili z DA, bo ta vodič prava rešitev za vas! 

Preberi več

Vedno sveže iz marketinga

Blog agencije KRAFT&WERK

je mesto, kjer naši strokovnjaki razmišljajo na glas. Izbirate lahko med kvalitetnimi in zanimivimi vsebinami iz sveta digitalnega marketinga ter marketinga nasploh, ki vam bodo olajšale poklicno in zasebno pot. Obravnavamo tematike kot so inbound marketing, digitalna strategija, družbena omrežja, oblikovanje in še mnogo drugih.

Želimo vam prijetno branje in da boste našli to kar ste iskali!

Najbolj brano na marketinškem blogu

Prijavite se na KRAFT&WERK novice